Tilbake til hovedside
Om forlagetBestilling | Bokliste | E-post | Lenker | Solørforlaget


 

Praktbok av Arne Martinsen

og Hedmarks-forfattere

 

Arne Martinsen er født i Eidskog i 1930, og har malt på fulltid siden 1986. I den enkle garasjen sin på Skotterud har han fordypet seg i å skildre skogstemningene på en tidløs og universell måte. Og han har nådd langt ut, med utallige utstillinger i Norge og utlandet.

Boka ”Å male med sordin”, er blitt til i et samarbeid mellom kunstneren og Hedmark forfatterlag. Ideen til boka og bokas tittel er Arnes. Arne gir 90 prosent av overskuddet av boksalget til Hedmark forfatterlag. Sordin er en demper på visse musikkinstrumenter. Det passer også godt til å beskrive Arnes måte å male på.

Hedmark forfatterlag (54 medlemmer, 6 æresmedlemmer og 11 litterære venner)  arbeider for å fremme interessen for litteraturen i Hedmark, og ivareta interessene til fylkets forfattere. En del av forfatterlagets bidrag i boka er direkte inspirert av Arnes bilder. Men her finns også et bredere spekter av litterære bidrag, av ny og eldre dato, og her er både lyrikk og kortprosa.

Hedmark forfatterlags leder, Oddvar Karvainen Øieren, har vært bokas redaktør. Reproduksjonen av maleriene som er gjengitt i boka, er utført av Eidskog-fotografen Jan Erik Langnes. Valdres Trykk har også denne gang sørget for utsøkt trykkvalitet.

 

ISBN 978 82 91352 69 5

Kr. 270,oo

I bokhandelen eller direkte fra Trysil-forlaget.
Ved sending i posten kommer porto i tillegg med kr. 50,oo fordi utsalgsprisen er satt svært lavt.

Liste over forfattere

 

Arne Martinsen (t.v.) og leder i Hedmark forfatterlag, 
Oddvar Øieren.


Til hovedsiden