Tilbake til hovedside
Om forlagetBestilling | Bokliste | E-post | Lenker | Solørforlaget


Jaktopplevelser

fra Finnskogen til Afrika

Den kjente jegeren og fangstmannen Roar Moe fra Åsnes i Hedmark har skrevet bok. Det er blitt en spennende og rikt illustrert skildring av jaktopplevelser gjennom flere tiår og i mange deler av verden. 

Jaktopplevelser fra Finnskogen til Afrika heter boka. Tittelen sier mye. I tillegg inneholder den nyttig informasjon om våpen og ammunisjon, samt noen matoppskrifter og ”jaktskrøner”. Roar har jaktet på elg innpå Finnskogen og bjørn i Canada. I Tyskland har han jaktet villsvin, hjort og rådyr, i Russland elg, bjørn og ulv. Han har fartet Australia fra sør til nord, jaktet hjort på new Zealand, drevet med både jakt og fangst på New Foundland, skutt sel på Fosen – og svettet under Afrikas sol. Dette for å nevne noe av det boka favner. 

Roar Moe (57) har vært lidenskapelig opptatt av jakt helt siden guttedagene. Det har gitt ham en stor rikdom av opplevelser, som han med denne boka vil dele med andre. Men han driver ikke bare med jakt. Sammen med kona Aase driver han Dæsbekken Villmarksenter på Åsnes Finnskog. Det er et omfattende anlegg som de to har bygget opp fra grunnen. Gjennom jakt og reiseliv har Roar knyttet vennskapsband over landegrenser. Hans opplevelser er fascinerende lesning.

   ”Jeg overlistet en flott nyala ikke langt fra Kruger nasjonalpark…”. 

 

Illustrasjon fra boka.

Kun kr. 250,- 
I bokhandelen –
eller fraktfritt fra Trysil-forlaget 

Til hovedsiden