Tilbake til hovedside
Om forlagetBestilling | Bokliste | E-post | Lenker | Solørforlaget


  Trysil-forlaget - siden 1993
 
 

Trysil-forlaget ble etablert i 1993. Fra og med 2005 har Trysil-forlaget også hatt ansvaret for Solørforlaget, og har gitt ut blant annet Solørboka, som er deres årbok for lokal litteratur og historie.

Trysil-forlaget er et enkeltmannsforetak som drives i kombinasjon med sauehold i et rovdyrutsatt område - på garden Skogli i Søre Trysil. Forlaget tar hand om det meste fram til trykkeri og innbinding. Den grafiske bedriften 07 Aurskog AS er en solid partner, som sikrer at forlagets bøker alltid har den ypperste kvalitet når det gjelder utførelse. 07 Aurskog AS er blant de beste på markedet.

Trysil-forlaget har gitt ut romaner, diktsamlinger, jubileumsbøker, skuespill, biografier og festskrift. Forlaget legger alltid stor vekt på at lesbarheten skal være god, og får mange positive tilbakemeldinger om det. Noen av bøkene er først og fremst av lokalhistorisk interesse, mens andre vil interessere leselystne over hele landet. Trysil-forlaget utfører også forfatterarbeid på oppdrag fra bedrifter eller organisasjoner o.a., likeså tekstbearbeiding og hel eller delvis produksjon av bøker som andre har utgiveransvar for.

Trysil-forlagets utgivelser er registrert i Den norske bokdatabasen, og distribueres via Forlagsentralen til bokhandlere over hele landet.

Til hovedsiden

 

 - Solørboka

 

 - Oversikt forfattere

 

 - Norsk kulturråd

 

 - Lydbok  

 

 

   
 

Kontaktinfo:

 

Telefon:
+47 905 95 889

E-post:
trysil-f@online.no