Tilbake til hovedside
Om forlagetBestilling | Bokliste | E-post | Lenker | Solørforlaget


Ei bok for alle

«Ta ikke fra meg sorgen»

 

Dette er ei bok for alle. Så å si alle har følt – eller kommer til å føle sorg. «Ta ikke fra meg sorgen» er annerledes enn andre bøker om emnet. Den handler om sorg og vemod, om tanker og stemninger. Den inneholder både dikt og tekst i fortellerstil. Forfatteren har tatt imot fantastisk gode tilbakemeldinger fra mennesker som har fått en god følelse av det de har lest, og mange sier eller skriver at de leser boka om og om igjen.

Her er noe av forfatterens innledning:

Tenk deg at du vandrer. 
Vandrer i tid og rom. 
Tida står stille. Rommet er tomt. Uendelig. 
En følgesvenn er med deg over alt; sorgen. La den følge deg. Sorgen er de gode minnene.  
Hadde du ikke mistet så mye godt, hadde du heller ikke hatt sorg.

Gjennom denne boka skal du få vandre sammen med meg. Du skal få dele noen av mine erfaringer, tanker og fantasier. Gjennom denne boka skal vi vandre på stier der ord og tanker er tegnene som viser vei, og tar oss med gjennom minner, stemninger og følelser. Jeg håper å kunne gi deg en god opplevelse.

Jeg kan ingenting om sorg-bearbeiding, som det fint heter. Kanskje er jeg snarere blant dem som greier det dårligst. Hvis sorg er noe som i det hele tatt kan bearbeides. Men jeg har noen hendelser nært innpå meg ennå. Jeg har høstet dyrebare erfaringer om liv og død, om glede og sorg. Jeg har valgt å være nokså personlig, og dele med dere lesere noen av mine egne tanker og ord. I tillegg bruker jeg noen tekster fra andre.

Så får du som leser dette, prøve å sette dine egne tanker og minner og savn inn i de tekstene som gjengis, og de stemningene som bokas innhold skaper.

Det kan være godt – og det kan være viktig – å kjenne att seg sjøl i noe som andre har skrevet, sagt og tenkt. Da er en i hvert fall ikke alene med det som en bærer på. Slik gjenkjennelse kan gi følelsen av et fellesskap.

Så tenn deg et lys, les og la tankene vandre…

 

Pris: Kr. 240,oo 
I bokhandelen
 

ISBN: 978-82-91352-74-9

   

 

Til hovedsiden